fbpx
Primeur tijdens de Najaarsbeurs

Primeur tijdens de Najaarsbeurs

Bij EP:Beerepoot in Hoorn prikkelen diverse demonstraties, presentaties en (dag)aanbiedingen uw zintuigen. Kom horen, voelen, proeven en zien. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.

Prachtige primeur! 
Er is extreem hard gewerkt om de maar liefst 15 meter lange LG Signature OLED-wand af te krijgen, maar het eindresultaat is oogverblindend. Aan deze wand presenteren we unieke OLED-modellen tezamen met de nieuwste Spectral Air Signature meubels. Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels zorgen voor perfect zwart en levensechte kleuren op de slechts 3mm dunne schermen, die met magneten aan de muur zijn bevestigd. Het bijpassende meubel sluit naadloos aan en loopt door in een vloeiend design.

Beleef het mee…
EP:Beerepoot brengt u in direct contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen u mee op reis. Proef verrassende gerechten die de koks bereiden met onze keukenapparatuur. Bekijk de beelden op onze nieuwste (OLED)schermen en beleef de geavanceerde (streaming) audioapparatuur in onze sfeervolle luisterruimtes. Adviseurs van zowel EP:Beerepoot als van gerenommeerde merken nemen u mee in de wereld van innovatieve elektronica.

Kledingcheques en dagaanbiedingen
Als speciale beursactie trakteren wij u, bij aanschaf van geselecteerde producten, op waardecheques van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel en Restaurant Meijer’s uit Medemblik. Zo geniet u goed gekleed van een heerlijke avond dineren. Uiteraard zijn de welbekende dagaanbiedingen ook van de partij.

Wij ontmoeten u graag t/m 25 november bij EP:Beerepoot Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Kijk voor alle informatie op www.epbeerepoot.nl.