fbpx
Alweer een winnaar

Alweer een winnaar

Maar ook bij EP:Beerepoot maakt u tijdens het jubileumjaar kans op fantastische prijzen. Zo maakten we deze week maar liefst vijf klanten blij met een uniek EP: Wielrenshirt. Maar er is meer…Tot het einde van het jaar verloot EP nog twee keer een compleet elektronica-pakket met een waarde van € 5995,-.

Daarnaast maakt u diverse keren kans om uw gehele aankoopbedrag terug te winnen. De heer Greuter kan hierover meepraten. Hij kocht een prachtige iRobot robotstofzuiger en won het gehele aankoopbedrag retour! Verkoopadviseur Trijntje uit de winkel in Hoorn overhandigde hem de cheque en een prachtige bos bloemen.

Hoe het werkt? Heel simpel! Bij elke aankoop in een van de winkels of in de webshop ontvangt u een unieke actiecode. Registreer deze code op onze website. Hoe meer unieke actiecodes u registreert, hoe meer kans u maakt!

Naast deze fantastische prijzen profiteert u nu ook nog eens van hoge kortingen op onze heetste modellen. Tijdens de Hele Hete Zomerweken zijn wasmachines, drogers, televisies, ovens, stofzuigers en audiosystemen fors in prijs verlaagd. Dit geldt ook voor vriezers, koelkasten, keukenmachines en  -accessoires. Bent u op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica met uitstekende service? Smeed het ijzer als het heet is! Gratis deelnemen aan leuke, leerzame en lekkere workshops? Neem dan eens een kijkje op www.epbeerepoot.nl en schrijf u in.