fbpx
Sanidirect, tien jaar actief

Sanidirect, tien jaar actief

Zo zijn er tal van speciale aanbiedingen te vinden bij de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer of het vinden van een waterbesparende keukenkraan, bij Sanidirect vindt u alles op het gebied van sanitair onder één dak. Tip; bekijk ook de compleet ingericht badkamers in de winkel voor nóg meer inspiratie.

Met 23 winkels door het hele land is er altijd een Sanidirect bij u één in de buurt. Direct wat u zoekt, direct bestellen. In de winkel vindt u A-merken voor internetprijzen, met het beste sanitair, voor de meest gunstige prijs. Daarnaast denkt het verkoopteam graag met u mee. Over een nieuwe badkamerindelingen bijvoorbeeld. En afwijkende maten of specifieke wensen zijn bij Sanidirect geen probleem.

In de royale showroom vindt u de nieuwste badkamer en toilet opstellingen. Er is er altijd wel eentje die past bij uw woonwensen. Interessant zijn daarbij de pakketdeals. Een compleet uitgevoerde bad- of toilet voor een vaste lage prijs. Zo zijn de complete Latia en Marengo badkamers voorzien van alles wat een badkamer nodig heeft: van badmeubel en toilet tot accessoires én tegels. En met de complete Onovo toiletruimtedeal creëer je een luxe toiletruimte voor slechts €595,-. Ook deze ruimte is voorzien van al het benodigde sanitair en tegels. Dus laat u verrassen door de lage prijzen en enorme aanbod.