fbpx
JYSK, alles voor de tuin

JYSK, alles voor de tuin

Ontdek in de winkel alle tuinmeubelen, bijbehorende accessoires en de laatste trends. Of kijk ook eens op JYSK.nl voor het allerlaatste nieuws. JYSK heeft o.a. een uitgebreid assortiment van tuinmeubelen in artwood, FSC-hardhout, aluminium en kunststof voor elke tuin. Of u nu op zoek bent naar een tuin- of lounge set, tuintafel, parasol of tuinstoelen, u vindt het bij JYSK. Samen met een uitgekiende serie aan tuinkussens en tuinaccessoires voor een complete nieuwe look. Het wordt weer heerlijk buiten genieten van het mooie weer met het tuinassortiment van JYSK.

Deze zomer staat garant voor lange avonden buiten. En veel mensen houden van eten in de open lucht. Het is daarom belangrijk om goede kwaliteit tuinmeubelen te hebben, zodat u er comfortabel bij zit. Het eigen merk Jutlandia biedt een compleet assortiment met stapelstoelen, ligbedden en standenstoelen. En goed om te weten; het grootste deel van al het hout dat wordt gebruikt voor het tuinmeubilair, is FSC®-gecertificeerd. Dus vervaardigd met respect voor de natuur, dieren en mensen.

Daarnaast biedt JYSK een ongekende assortiment aan tuinaccessoires. Denk aan een kleurrijke parasol, een sieraad voor elk terras. En met verschillende bloempotten en bakken creëert u in een handomdraai een geheel eigen sfeer. Kom langs en laat u inspireren. Ook voor patio of balkon.