fbpx
Het wordt alleen nog maar heter

Het wordt alleen nog maar heter

En het wordt alleen nog maar heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn van start. Profiteer van hoge kortingen op de heetste modellen. Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie.  

Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft u meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat u tijdens de Hele Hete Zomerweken ook nog eens profiteert van extreem hoge kortingen.  

Wasmachines, drogers, televisies, ovens, stofzuigers en audiosystemen van gerenommeerde merken, zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, -machines en -accessoires. Houdt u meer van de kou? Ook vriezers, koelkasten, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen. Bent u op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica met uitstekende service? Smeed het ijzer als het heet is! 

Het ultieme zomergevoel? Barbecueën! Wegens overweldigend succes gaan we nóg meer GRATIS BBQ-workshops geven. Leer van een échte grillmaster alle basistechnieken op onze populaire Kamado BBQ’s. Kijk voor informatie op www.epbeerepoot.nl en schrijf u in. Hoge kortingen én de service van EP:Beerepoot laten u stralen als de zomerzon.