fbpx

EP Beerepoot, Al kennis gemaakt met onze service?

Van ovens tot koelkasten en van vaatwassers tot kookplaten; EP:Beerepoot beschikt over een ruim assortiment inbouwapparatuur van topmerken! Wilt u uw aankoop vakkundig ingebouwd hebben? Geen probleem! De gecertificeerde inbouwmonteurs verzorgen het tijdelijk helemaal gratis! De eigen installateurs installeren uw aankoop snel en vakkundig. Indien gewenst, nemen ze het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat mee retour om te laten recyclen.

Ook beschikt EP:Beerepoot over een ruim assortiment stofzuigers. Werkt uw stofzuiger niet meer naar behoren? Ze maken u graag wegwijs in de vele mogelijkheden! Want tegenwoordig zijn er modellen met en zonder stofzak verkrijgbaar en zelfs snoerloos! Of kies voor een stofzuiger met HEPA-filter als u last heeft van allergieën.

Tijdens het jubileumjaar ontvangt u bij elke aankoop in de winkel of in de webshop een unieke code. Controleer deze code op de website en misschien bent u wel de gelukkige winnaar van één van de drie electronica pakketten t.w.v. € 5995,- of wint u uw aankoopbedrag terug. De unieke Inbouwspecial, boordevol innovatieve producten, mooie aanbiedingen en fantastische prijzen kunt u online bekijken op www.epbeerepoot.nl