fbpx
Media Markt 1-2-3 daagse

Media Markt 1-2-3 daagse

In Hoorn is altijd wat te beleven. Media Markt Hoorn draagt daar graag haar steentje aan bij. Dit weekend waren er maar liefst 3 dagen volop actie bij Media Markt Hoorn. Op donderdag 25 september werd FIFA15 uitgebracht, dé voetbalgame van het jaar. Alleen in het eerste uur al, werden er ruim 200 games verkocht. FIFA15 is verkrijgbaar voor verschillende consoles.Op de 2e actiedag – vrijdag 26 september – werd de nieuwe iPhone 6 gelanceerd. Waar de game FIFA15 rijen dik gepresenteerd stond in 3 verschillende gangpaden, en daarmee de halve entertainmentafdeling in beslag nam, was dat bij de release van de iPhone 6 toch even anders. Een klant – en ook de retailer – moet wat meer moeite doen om als eerste een exemplaar van de iPhone 6 te kunnen bemachtigen. 

Zaterdag 27 september, de 3e actiedag, was letterlijk een dag vol actie. Op het parkeerterrein bij Media Markt Hoorn werd een voetbalarena opgebouwd van maar liefst 10 x 10 meter. Van 11 tot 16 uur kon iedereen die zin had in een potje voetbal, meedoen aan Pole Soccer. Pole Soccer – ofwel paaltjesvoetbal werkt zo: in een arena staan 4 paaltjes en 4 spelers. De spelers hebben een eigen paaltje die ze moeten verdedigen en ze moeten proberen om de paaltjes van de tegenstander trappen met de voetbal. Er werd gespeeld in 2 leeftijdscategorieën, waarbij er leuke prijzen te winnen waren, met als absolute hoofdprijs een PS4 + FIFA15.