fbpx
High Service low pricing

High Service low pricing

Een tv of koelkast kopen kun je overal, er zijn ontelbare aanbieders maar hoe ver gaat uw verkoper nu eigenlijk voor u? Bij BCC wordt u deskundig begeleid van aankoopt tot plaatsing.

U staat als klant centraal, BCC wil u alle zorgen uit handen nemen. Neem nu bijvoorbeeld een inbouwapparaat voor uw keuken. U maakt een afspraak met de BCC inmeetservice, deze komt bij u thuis om de juiste maten op te nemen en te adviseren over de juiste keuze. Zo weet u altijd zeker dat uw nieuwe aanwinst past. En dit is nog niet alles; de BCC installatieservice kan uw apparaat ook nog eens keurig voor u inbouwen. Bovendien zijn de inmeetkosten dan gratis!

En bij BCC hoeft u niet zelf te gaan slepen met uw zware aankoop, we bezorgen gewoon bij u thuis. Dit kan 7 dagen per week wanneer u het beste uit komt. En de BCC bezorgservice is gratis van maandag tot zaterdag. Dus de beste service tegen de beste prijs, want door de BCC prijsgarantie betaalt u nooit te veel. Dat is wat wij bedoelen met ‘High Service en Low Pricing’!