fbpx
Exclusieve teakhouten badkamermeubels

Exclusieve teakhouten badkamermeubels

Bent u op zoek bent naar een onderhoudsvrije houten wastafelmeubel? Dan is een meubel van teakhout dé oplossing. Teak heeft namelijk veel voordelen: het is zeer sterk, duurzaam, eenvoudig in het onderhoud en geeft een warme uitstraling aan uw badkamer.

Een logische stap in het assortiment van Mega Tegels en Badkamers: teakhout! Dit onverwoestbare hout kan tegen een stootje en nog belangrijker; het kan uitermate goed tegen vocht en komt in zowel een landelijk interieur als in een zeer moderne omgeving uitstekend tot zijn recht.
Teakhouten badkamermeubelen zijn bijna in alle vormen en afmetingen te verkrijgen. Rond, vierkant, ovaal of gewoon rechthoekig. Ook voor teak accessoires zoals stoelen, rekken, handdoekhouders en zeepbakjes bent u bij Mega Tegels en Badkamers aan het juiste adres. Daarbij zijn er ook verschillende soorten afwerkingen: geborsteld teak, koloniaal teak en de white- en grey wash. Kortom: voor ieder wat wils!

De badkamermeubelen zijn van het beste teak en Mega Tegels en Badkamers geeft garantie op een zorgeloos gebruiksgemak op al haar teakhouten badkamerproducten. Teakhout hoeft namelijk niet behandeld te worden. Uw badkamermeubel af en toe afvegen met een vochtige doek is voldoende. Doordat teakhout een zeer vettige houtsoort is, zijn kringen en vlekken zeer eenvoudig te verwijderen. Mocht er toch een vlek zijn ingetrokken, geen paniek! Eventjes licht opschuren met fijn schuurpapier en uw meubel is weer als nieuw.
Mega Tegels & Badkamers | Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 | Tel. 0229-239526 | www.megategel.nl