fbpx
Carpetright Hoorn; Voor de vloer die bij jou past.

Carpetright Hoorn; Voor de vloer die bij jou past.

Ga je binnenkort verhuizen? Komt er een baby en wil je de babykamer in orde maken. Of wil je gewoon je woonkamer opknappen? Bij Carpetright is een ruim aanbod om jouw woongenot compleet te maken.

Advies en tips

Wil je de beste vloerbedekking in jouw babykamer of woonkamer? Ben je op zoek naar sfeer en warmte, de juiste vloer is bepalend hierin. Wil je een nieuwe vloer in je keuken, die tegen water en vuil kan? Wil je de speelkamer in je huis voor de kinderen voorzien van een krasbestendige vloer? Kom dan langs bij Carpetright. Hier is het grootste aanbod van vloeren en meer te koop. Zeer scherp geprijsde producten en verschillende merken. Er is een mogelijkheid om online gratis vloerstalen te bestellen. En de adviseurs van Carpetright staan graag voor u klaar om u te helpen een juiste keuze te maken. Tevens is er een gratis opmeetservice voor u om de juiste maten te meten voor een nieuwe vloer of andere producten. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11. T. 0229-239975. www.carpetright.nl