fbpx
Eerste winnaars kofferspel

Eerste winnaars kofferspel

De ondernemers op het Hof van Hoorn hebben zin in de zomer. En om dat te onderstrepen hebben zij gedurende de maand juni een consumenten actie bedacht. De hele maand juni zal op het Hof van Hoorn in het teken staan van het Kofferspel. En de eerste winnaars hebben zich reeds gemeld. Bij Profijt Meubel was het Wim Tartaud uit Zwaag die met een rijk gevulde rolkoffer vol met leuke vakantie zaken naar huis ging. En ook bij BCC vestiging was het raak, daar mocht Joni van der Laan een rolkoffer in ontvangst nemen. Bij de Mediamarkt viel Nicole Mak in de prijzen.

Ook mee doen? De winkels die mee doen herkent u aan de actieposter en aan een ‘berg’ van rolkoffers in de winkel. Bij elke aankoop ontvangt u een lot, die u daarna op de website kunt controleren. Heeft u gewonnen, dan kunt u uw rolkoffer mét inhoud ophalen bij één van de deelnemers. Dat wordt weer een heerlijke zomer…