fbpx
Duitse topkeukens en meer

Duitse topkeukens en meer

De keukens zijn van Duitse topkwaliteit en verder wordt er gewerkt met grote A-merken zoals Siemens, AEG, Juncker en Zanussi. Met een helder en transparant prijsniveau, een ruime vakkennis en persoonlijk contact maakt Keukensale.com graag het verschil.

De fraaie showroom van Keukensale.com is een regelrechte aanwinst voor het Hof van Hoorn. De vestiging bevindt zich recht onder de Free for Fit locatie. Daarmee werd eind vorig jaar in één klap dit gedeelte van het Hof een stuk aantrekkelijker. De showroom is ruim van opzet en kent een overzichtelijke indeling. Diverse keukenopstellingen tonen u de vele mogelijkheden en de laatste trends, waarbij alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. 

In de showroom kan ook een gratis 3D-ontwerp van uw nieuwe keukenopstelling worden gemaakt. Een kwestie van de maten meenemen en uw wensen kenbaar maken. Samen met een goed advies van uw keukenadviseur, wordt dan uw droomkeuken gevisualiseerd. Verder kan Keukensale.com ook zorgdragen voor plaatsing van uw keuken. Dit gebeurt door geselecteerde montagebedrijven uit de regio en niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten.

Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com groep, een landelijke franchiseformule met inmiddels tientallen winkels in Nederland. Het levert topkeukens en apparaten tegen bodemprijzen.